Csúnya ha látszik, hogy milyen szőrös lenne a lábam?
Ugyan már, a te lábad, akinek nem tetszik, ne nézze. A bőr normál állapota, hogy szőr nő belőle, oké, én se járok vastag bundával a lábszáraimon, de azért a helyét már ne szégyelljük...!
Ha simábbat akarsz, akkor epilátor/gyanta. Attól gyengül is a szőr, és ha szerencséd van és bírja a bőröd, akkor a pöttyök is halványabban látszódnak.
Ne törődj vele, annyira nem látszik messzebbről ám. Közelről meg nem fogja senki nézegetni, még a pasid sem.
Nekem is ilyen, én azt szoktam csinálni, hogy körömvirágkrémmel vagy neogranormonnal kenem a szőrbenövések utáni hegeket, amikor épp nem borotválom.
Epilátortól benő az összes szőröm és még vörös és sebes is lesz az egész, úgyhogy nem éri meg nekem.
Gyantát meg győzzem kivárni medvebundával a testemen és addig ne menjek emberek közé? Hát nem túl életszerű.
Otthoni gyantázószett pedig letépte a bőröm, hiába követtem pontosan az utasításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!