Mi segítene? Nagyon szőrös a hasam és a szám fölött a bajszom is látszik.
Sajnos én is ilyen vagyok. A bajszomat szedetem azzal nincs baj, de a hasam, az egész lábam a combommal együtt, a karom, a hátam, mindenem szőrös, mint mindenkinek, csak nekünk sötét. Én is sötét hajú vagyok, habár én nem sokat tudok ez ellen tenni. A bajszom szedem, meg az egész lábamat borotválom, de a hasamhoz nem merek nyúlni, félek hogy csak rosszabbodik.
Szerintem próbáld az amit én, elfogadni önmagad. Én még nem húzom fel magam miatta, nem mutatom senkinek, majd akkor szívom meg ha pasim lesz.
Esetleg elmehetsz vele orvoshoz, de nagyon sok emberről tudok aki elment, én is elakartam, de a sok vizsgálaton kívül semmit nem érsz el vele, max csak akkor ha nagyon vészes a helyzet, mert akkor tényleg valami gond miatt vagy szőrös, de nem sokat tudsz tenni ellene.
Mondanám még azt hogy mindenhol szedesd, de ha ez a végeredménye, akkor nem érdemes. Napoztasd, attól nem tűnik ki annyira. De ettől se várj csodát.
Az irigység, na igen! Ismerős.
Egy sorstársad 16/L
Teljesen együttérzek veletek. Ismerős a helyzet, ugyanilyen vagyok én is. :S Voltam orvosnál, és kiderült, hogy szerencsére nincs semmi bajom, de a szőrök ellen nem lehet mit tenni.
Én a hasamat szőkíteni szoktam, karomat szintén. Ekkor pár hétig egész tűrhető lesz. Hát, más hasznos tippel sajna nem tudok szolgálni. :(
17/L
Utolsó, ezt tőlem kérdezed? (2. válaszoló vagyok)
Nem, egyáltalán nem lesz csúnyább, sőt szerintem sokkal szebb és természetesebb lesz. Nem ilyen platinaszőke színig szoktam szőkíteni, hogy nagyon feltűnő legyen.
1. és 5. vagyok :D
Igen tőled, lehet hogy ezt a szőkítést én is kipróbálom. És oxival csináltad?
Én láttam már szőkített bajuszt. :S Akkor már inkább maradjon természetesen.
Az az igazság, hogy én is gyantáztatom, de van hogy egy hónapban nem jön hozzánk aki szokta csinálni, és ilyenkor csipesszel csinálom. Nagy meló, de azzal is meglehet csinálni végszükség esetén. :)
Szerencsés vagy kérdező, hogy a barátodat nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!