Mi segítene? Nagyon szőrös a hasam és a szám fölött a
bajszom is látszik.
Figyelt kérdés
Elég sötét színű a hajam és a szemem is, ezért nagyon sötét szőröm is van és már évek óta nagyon látszik, és próbálom eltűntetni. A bajszom és a hasamon lévő szőrök nagyon idegesítenek, és nagyon rossz kedvem szokott lenni, van hogy ki sem megyek a házból ha tehetem, máshol pedig inkább elfordulok, hogy ne lássanak. Próbáltam már a hasamat epilátorral, gyantával és csipesszel de csak még jobban látszik. A bajszomat gyantázni szoktam itthon, de az is ugyanúgy visszanő és nem ritkul, hanem még feketébbek és néha még ki is pattognak gyantázás után, egy két folt még mindig nemmúlt el. Mit tehetek ellene? Nagyon irigylem azokat a lányokat akiknek nincs ilyen gondjuk, de sajnos nem tudok mit tenni. Tényleg nagyon lehangoló tud lenni, és sírni tudnék mikor belegondolok. Csak segítőkész véleményekre lennék kíváncsi, köszönöm! 16/L
1. és 5.-nek: :) Ilyennel szoktam csinálni: [link]
2012. ápr. 15. 20:57
12/20 anonim válasza:
A kiszőkített bajusz közelről elég furcsa..valami más megoldás kell, a lézeres dolog szerintem jó lehet, jókat hallottam róla. Az olasz nők egyébként ilyenek, majdnem mindenki.
Visszataszítónak találtam mindig a szőrszálakat a hason, köldök alatt nőknél, de megismertem egy csajt, akinek szintén ilyen, sőt, neki még a hátánál, a feneke felett a derekánál is, kicsit, és nem tudom miért, de rajta baromira izgatónak találom. Volt hogy eltüntette, de utána én kértem, hogy hagyja meg, mert szeretem rajta. Szóval változik az ember.
2012. ápr. 15. 21:03
13/20 anonim válasza:
1. és 5. vagyok :D
Köszi. És jó? Én pont ma szedtem a bajszomat. Rossz hogy a gyantázáshoz meg kell növeszteni. Olyan csúnya, és nagyon látszik :S
2012. ápr. 17. 17:03
14/20 anonim válasza:
11. vagyok. :D
Jó, nekem bevált! :) Mondjuk, mint már mondtam, én a hasamon és a karomon használom, bajuszon nem. De te sem ott szeretnéd, ugye?
2012. ápr. 19. 16:13
15/20 anonim válasza:
Még mindig én :)
Dehogy. Ott marad a gyanta. Csak én ugye a lábamat borotválom, az egészet. Nagy meló minden másnap, hosszú ideig vagyok a fürdőben. :D Gyantáztam egy ideig, de anya a combom nem engedi, és mivel Ő vagy a barátnője csinálja olyankor azt borotválom. De aztán már inkább a borotva, mert utálom azt a hetet amikor látszik a szőr, de még nem lehet leszedni. Olyankor megdöglök a hosszú gatyába. Így borotvával viszont lehet hogy hosszú, de jobb.
Lehet hogy ezt a szettet én is kipróbálom. Mennyi ideig elég?
2012. ápr. 20. 16:18
16/20 anonim válasza:
Hú, nem is tudom, néhány alkalomra elég. Ugye attól függ, mennyit használsz belőle. Nekem mondjuk a folyadék előbb el szokott fogyni, mint a por.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!