Nagyon kiszáradt a szám, már sebes, hiába kenem bármivel! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem tudom mitől lett ilyen, minden nap használok fényvédős ajakápolót, de egyik napról a másikra kicserepesedett, felrepedezett és azóta sem javul, nem segít a carmex, a méz, most aloe vera gélt kentem rá, hogy jobban gyógyuljon de így is nagyon csúnya :( Légyszi segítsetek!2012. márc. 29. 16:23
1/4 anonim válasza:
disznózsírral kend be(nem viccelek!tényleg hatásos!)
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs itthon és ezért nem akarok venni egy dobozzal. Más ötlet esetleg?
2012. márc. 29. 18:48
3/4 anonim válasza:
flp aloe verás ajakbalzsam, rendelni kell. én ilyet hazsnálok,és nagyon jó.
esetleg tudsz venni vazelint a rossmannban, és azzal kend be. vagy waxszal esetleg, mézzel.
4/4 anonim válasza:
Szia nekem is cserepes volt pár hete de meggyógyult ajánlom vegyél labelo vagy rózsaszínbebe és minden nap legalább 5-r keféljed a szádat. adtol gyógyulni fog és igyál sok folyadékot 1 nap legaláb 4-6 litert .. az nagyon sokat segít ha le kefeled akkor nedves kefével és erősen
ha ettől se gyógyul akkor Disznózsír Szőlőzsír és ne nyalogasd próbáld meg '' .. és ha labelot használsz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!