Mennyire szőrös ez kéz? Nagyon látszik? (kép)
Figyelt kérdés
Nekem is ilyesmi van, csak fehérebb a bőröm. Többször is beszóltak miatta. Két fiú osztálytársam és az utcán egy idegen pasas. :S
Most rendszeresen borotválom/epillálom, csak kiváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire észrevehető-e.
2013. nov. 10. 21:56
1/8 anonim válasza:
Világos, ez nem gáz... ha barna vagy fekete lenne, az más lenne...
2/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen, sose borotválnám le.
3/8 anonim válasza:
Nézd, én megmondom a tutit. Nekem is szőrös a karom, így születtem, ez van. Régebben párszor borotváltam, de mivel minimálisan sűrűbb lett, inkább hagytam a francba. Néha beszólnak, érte, de összességében lesz@rom. Szőkítő porozni szoktam, úgy nem látszik. Ne borotváld, mert erősebb lesz.
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem, nekem is ilyesmi, lehet picit sötétebb is, mert alapból sötét a hajam. De gyenge, nem vastag, úgyhogy hagyom. Nincs kedvem még ezt is szőrteleníteni, a kéz szerintem teljesen elnézhető ha nem durván szőrös. A fiúk meg mit szólnak be, örüljenek, hogy a társadalom nem várja el tőlük, hogy a fejükön kívül mindenhol tükörsima legyen a bőrük az év minden napján...
6/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen,régen borotváltam,de csak csúnyább volt,mert a nap végén már kezdett kinőni és szúrt is...szval hagytam a f*nébe.nem érdekel ha beszólnak miatta,ez van.
7/8 anonim válasza:
Ez világos szőr, hülye aki ezt szőrteleníti... alapból alig látszik, semmi gond nincs vele. Max az köt bele aki kötözködni akar... de az másba is bele fog kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!