Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire szőrös ez kéz?...

Mennyire szőrös ez kéz? Nagyon látszik? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Nekem is ilyesmi van, csak fehérebb a bőröm. Többször is beszóltak miatta. Két fiú osztálytársam és az utcán egy idegen pasas. :S

Most rendszeresen borotválom/epillálom, csak kiváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire észrevehető-e.

2013. nov. 10. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Világos, ez nem gáz... ha barna vagy fekete lenne, az más lenne...
2013. nov. 10. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen, sose borotválnám le.
2013. nov. 10. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézd, én megmondom a tutit. Nekem is szőrös a karom, így születtem, ez van. Régebben párszor borotváltam, de mivel minimálisan sűrűbb lett, inkább hagytam a francba. Néha beszólnak, érte, de összességében lesz@rom. Szőkítő porozni szoktam, úgy nem látszik. Ne borotváld, mert erősebb lesz.
2013. nov. 10. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Alig látszik.
2013. nov. 10. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem, nekem is ilyesmi, lehet picit sötétebb is, mert alapból sötét a hajam. De gyenge, nem vastag, úgyhogy hagyom. Nincs kedvem még ezt is szőrteleníteni, a kéz szerintem teljesen elnézhető ha nem durván szőrös. A fiúk meg mit szólnak be, örüljenek, hogy a társadalom nem várja el tőlük, hogy a fejükön kívül mindenhol tükörsima legyen a bőrük az év minden napján...
2013. nov. 10. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen,régen borotváltam,de csak csúnyább volt,mert a nap végén már kezdett kinőni és szúrt is...szval hagytam a f*nébe.nem érdekel ha beszólnak miatta,ez van.
2013. nov. 10. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez világos szőr, hülye aki ezt szőrteleníti... alapból alig látszik, semmi gond nincs vele. Max az köt bele aki kötözködni akar... de az másba is bele fog kötni.
2013. nov. 10. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
úristen.. nem
2013. nov. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!