Nagyon szőrös a lábam. Mondhatni iszonyúan szőrös a lábam. őszintén szólva nem is látszik a lábam a szőrtől olyan mintha vmi hormonális betegségem lenne. (? )
Figyelt kérdés
még anno 5.vagy 6. koromban az egész testemről leborotváltam mert hülye voltam és azóta úgy megvastagodott a lábamon, hogy nem is látszik a szőrtől a lábam.
na mit szóltok ehezz csajok, lányok, nők.
2011. dec. 1. 21:38
3/14 A kérdező kommentje:
ne már légyszi.
most komolyan, hülye voltam anno, de most meg a lábam katasztrófa.
2011. dec. 1. 21:43
4/14 anonim válasza:
képet.
Én amúgy szeretem a szőrös lábat. Szép napbarnítottan,kerekedő vádlival:)
5/14 A kérdező kommentje:
2011. dec. 1. 21:47
6/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz:) Csak akkor ha nyáron is hosszúgatyába mész még a strandra is és ezért hófehér a lábad. Nekem tetszik:)
7/14 A kérdező kommentje:
nem járok strandra épp ezért.
és csak is hosszúnadrágaim vannak...épp ezért:-(
de azért köszi biztatást.
2011. dec. 1. 21:54
8/14 anonim válasza:
Azért ez annyira nem szőrös. Ha ugyanez a hátadon nőne.. az kicsit kínosabb, de van akinek meg az jön be.
9/14 anonim válasza:
Figyu ne szégyelld! Kicsit barnítsd le majd a nyáron és tökéletes lesz:)
És amikor azt mondtam,hogy nekem ez tetszik,akkor azt nem azért mondtam,hogy megnyugtassalak,hanem azért mert tényleg tetszik. Az egyik gyengepontom:)
10/14 anonim válasza:
Lány vagy, vagy fiú? De az hülyeség, hogy attól lenne ilyen, hogy egyszer leborotváltad. Ne emészd magad ezzel. A szőrnek tökmindegy, hogy borotválod-e, a tizenéveskori természetes hormonális változásoktól erősödik, nem a borotválástól (az viszont igaz, hogy a borotválás után egy darabig erősebbnek látszik, mert a levágott, egyenes végek optikailag erősebbnek tűnnek, mint a kopottak. De semmi maradandó hatása nincs.) Szedd le valahogy, ha zavar, aztán kész, nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!