Csajok! 13 éves vagyok és szőrös a lábam (eléggé látszik. Hogyan mondjam meg anyunak hogy le szeretném borotválni? Légyszi mondanátok szitukat hogy ti hogyan mondtátok el neki?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 17:48
1/9 anonim válasza:
Inkább kérd meg, hogy gyantáztassátok le, hogy később se legyen feltűnő a szőrzeted.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.És te hogy mondtad el neki?
2013. máj. 5. 18:01
3/9 anonim válasza:
Hát, én kértem tőle egy kis pénzt, majd elmentem a boltba, vettem csíkgyantát, és amikor anya meglátta, hogy elkezdtem, bejött, és segített.
4/9 anonim válasza:
Én fogtam egy borotvát és leborotváltam. De mostmár gyantázom inkább.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ne keríts köré nagy sztorit... Állj oda elé és mond: Anyu szeretném borotválni a lábam, kaphatok egy borotvát? De egyébként én is jobban ajánlom a gyantát vagy az epilálást.
6/9 anonim válasza:
Én vettem borotvát és leborotváltam.
7/9 anonim válasza:
Én anno vagy két hetet rágörcsöltem, aztán egy szép, napsütéses délutánon odaálltam elé, és nagy nehezen kinyögtem, hogy szőrös a lábam és ez engem zavar. Anyám egyből levágta a szitut, másnap mentünk drogériába. :)
8/9 anonim válasza:
De aranyos. :)
Anyudnak megmondod és bólogatni fog. :) Ilyen apróságokra ne görcsölj rá. Meg fogja érteni.
9/9 anonim válasza:
Nekem is pont úgy volt, mint a 7.-nek, nagyon féltem :D én epilátort használok, az első baromira fájt, de mára már megszoktam :) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!