Scene haj? Több lent

Figyelt kérdés
Régota megvan az ötlet hogy pl. Téli vagy őszi szünetben scene hajam legyen. Tudom hogy van nagyjából, (tupír, hajlakk...) de félek elrontanám mert a frufrumat is vágnom kéne. Meg kéne próbálnom, vagy inkább bízzam az elején a fodrászra? (Egyébként befesteni nem akarom)

2016. okt. 27. 20:47
 1/3 anonim válasza:
Meglepő, hogy vannak még ilyen stílusú emberek, nekem 2010 ben volt scene hajam és már akkor le voltam maradva a korral
2016. okt. 27. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Heh, ilyen még létezik? Egyébként mindenképpen a fodrászra bízd.
2016. okt. 27. 20:52
 3/3 anonim válasza:

3éve volt nekemis scene hajam. Borzasztóan megbántam, nem lebeszélni szeretnélek róla, de viszont jól gondold át ,hogy mit csinálsz :) Nekem szerencsére már egybenőtt az egész, hátam közepéig ér a hajam és egyáltalán nem látszik a régi hajstílus.

Mindenképp bízd fodrászra,ha belevágsz.

2016. nov. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!