Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne Emo/Scene frizurá...

Hogy lehetne Emo/Scene frizurám? Több lent!

Figyelt kérdés
Sajnos vékony szálú, ritkásabb hajjal rendelkezem így ilyen hajjal nagyon bajlódnom kéne, tupírozás, sok hajlakk és még a hajamat is nagyon roncsolná. Nincs erre valami megoldás ami nem roncsolja a hajamat ennyire és nem kell reggelente órákig bajlódnom vele? Az ára nem fontos, költök rá.

2016. aug. 30. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ritka, vékonyszálú hajból sehogysem lehet megcsinálni :( Nem is maradna úgy ahogy beállítottad.

Olyan megoldás sajnos nincs ami nem roncsolja a hajat :( Olyan sem, amitől nem kell vele sokáig bajlódni. Fújj rá sok hajlakkot (5öset,az a legerősebb), hátha nagyjából úgy marad másnapra is. Nekem scene/emo frizum van, én hővédőt használtam h ne roncsolódjon, próbáld ki (nekem sz@rt se ért, de mindenkinek más a haja, lehet h neked jót tenne.) Ja, meg rendeltem az avon-tól hajsprayt száraz hajra, azt viszont ajánlom figyelmedbe :) Am nekem vastag, dús hajam van, és a vasalás,tupírozás,sok hajlakk miatt nagyon töredezett, száraz és egyre csak vékonyabb (Csak mondom h tudd mire számíts, főleg ha neked már most ritka, vékony hajad van)

2016. aug. 30. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen c:
2016. szept. 1. 21:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Kár hogy ilyen hajam van, de egyébként segítettél, köszi mégegyszer ^^
2016. szept. 1. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!