Hogy vághatnék magamnak "scene" hajat? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval már vagy másfél éve próbálok olyan hajat vágni/vágatni,de sose jött még össze.Gyakorlatilag már sírok hogy mért nem jön össze.Lécci írjátok le hogy hogy kéne vagy libkeljetek videót ami szerint ti vágtátok le.Utállom már a hajam.Előre is köszi!2016. febr. 9. 22:02
1/2 anonim válasza:
Ehhez előbb tudni kéne hogy most milyen a hajad pontosan. De egy átlagos fodrász nem mindig tud ilyet vágni, olyan fodrászt keress aki már sokszor csinált ilyet, extrém hajakkal foglalkozó szalonok, mesterfodrászok biztos képesek rá. Csak figyelembe kell venni, hogy a te hajadból milyet lehet egyáltalán csinálni, mert egy ritkább hajból nem olyan lesz mint egy dús hajból mondjuk.
2/2 A kérdező kommentje:
Egyszer elmentem a fodrászhoz,mutattam képet hogy hogy kéne vágni(nem beállított hajakról) de az lett a vége hogy vágott nekem egy egyenes fufrut :/ Azóta kicsit félek elmenni fodrászhoz
2016. febr. 10. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!