Akinek ilyen haja van azokat kérdezem (scene) mennyire nehéz beállítani? Nagyon feltűnő hajstílus? Https://s-media-cache-ak0. pinimg.com/236x/a2/df/12/a2df12753d6c6eb06cbca6b688e1bf47. jpg
Volt ilyen hajam, de életem legrosszabb választása volt. Ezzel minden reggel majdnem 1 óráig kellett vacakolni, és tönkrement a sok vasalás, tupírozás, hajlakk, meg minden szar miatt. Amik mellesleg iszonyat drágák voltak, mert nem jó ám a DM-Rossmann féle akármi, azok nem tartanak, az 5-10ezres fodrászcucc kell. Szóval a végén 10 centisre vágattam, mert annyi volt csak egészséges.
Az emberek az utcán meg gyakran beszólogattak, hogy "rbanc, emu, elfeküdted a hajad, szélviharba keveredtél, szép paróka", meg hasonlókat. Szóval nem túl pozitív. Max ugyanilyen stílusúaknak tetszik.
Nekem ugyan nincs ilyen hajam, de én is gondolkozom ilyesmin, nagyon tetszik. Az nem zavar ha sokat kell vele foglalkozni, talán még az se ha költségesebb. Viszont ha az én hajamat is tönkreteszi, az már zavarni fog...:( De szerintem előbb-utóbb ki fogom próbálni.
Kérdező, ha majd megcsinálod, érdekelne hogy mi a véleményed róla, és milyen lett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!