Fiúk lányok, szerintetek milyen hajstílus illene hozzám?
Helló. A mostani frizurám már szerintem túl hosszú, " dzsumbuj " úgy mond és én elég kínosnak érzem már viselni. Mit gondoltok, milyen frizurát hordjak, ami jól áll? A jelenlegi jól áll? Előre is köszönöm a válaszokat!
Most talán idióta vagyok, de csak ezt az egy normális képet tudtam csinálni és pont el van mosódva egy kicsit a hajam, mindegy, kivehető szerintem.
Hát tényleg nem ide kellett volna nyitni, de sebaj. :D
A kép valóban nem a legjobb minőségű (Retricával már a világ végére ki lehet kergetni), rossz a beállítás is.
Őszintén: ha jól is állna, annyira ízléstelen, fantáziátlan tömegfrizura, hogy az hihetetlen. A divat nem egyenlő a stílussal. Ha valakinek pedig nincs stílusa, nézhet ki akármi jól rajta, ő maga sosem fog.
Nem vagyok egy fodrász, de ezt az oldalt tudom ajánlani, igaz, amit írnak, hátha segít: [link]
Elsőnek: Hát igen, ritka béna vagyok fotózáskor, meg szégyenlős is, elég sokat gondolkodtam hogy feltegyem - e ezt a képet mert nem igazán " bírom a búrám " :D!
Köszönöm a linket, megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!