Akinek ilyen haja van azokat kérdezem (scene) mennyire nehéz beállítani? Nagyon feltűnő hajstílus? Https://s-media-cache-ak0. pinimg.com/236x/a2/df/12/a2df12753d6c6eb06cbca6b688e1bf47. jpg
Figyelt kérdés
Most akarom ilyenre vágatni a hajamat de nem vagyok benne biztos. Ti mennyire szeretitek így a hajatokat? Fiúkat mennyire zavarja ez a hajviselet? (ez igazából csak egy sablon kérdés mert úgyis olyan lesz ami nekem tetszik)#haj #scene frufru
2015. júl. 21. 21:11
11/12 anonim válasza:
Régi kérdés,de én ilyen hajjal rendelkezek,kék-fekete kiadásban,és imádom.
Nekem kb 10 perc beállítani,pedig tupir,minden van. Spray is,neha vasalás.
Eddig 2x volt szőkítve,és 3x festve,de teljesen jó az állaga.
12/12 anonim válasza:
Későn írok, de előző válaszolónak: Ha valakinek dús a haja ebben az esetben szerencsés, de akinek már ritkásabb, vékony szálú azzal szenvedni kell reggelente legalább egy órát. Fel kell tupírozni, be kell állítani hajlakkozni meg minden ilyesmi. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!