Ha jövő héten jön meg, kb. csütörtökön (a menst. Naptár szerint), akkor a szerdai hajfestésből mi lesz?
Nagyon sok köze van hozzá mert árnyalatokkal vagy akár színekkel különbözhet a festés. Ilyenkor kozmetikushoz sem ajánlatos elmenni mert aokkal érzékenyebb a bőröd is.
Mensi alatt nem szabad befestetni, inkább várd meg míg elmúlik vagy menj el előtte.
Kérdezd meg a biológia tanarodat. Sztem ki fog röhögni.
Ez egy hiedelem. Sztem csak Magyarországon van ez a hiedelem. Külföldön én meg nem hallottam erről. Tanulmányt sem láttam a témában.
Ha googlebe beírod, hogy menstruáció alatt hajfestés akkor az oldalak nagy része azt dobja ki, hogy nem szabad, tilos.
Nem bizonyított, de nekem volt már rá példa, hogy nem úgy fogta be a festék (évek óta ugyanahhoz a fodrászhoz járok, ugyanazzal a technikával festi a hajam, de semmi probléma nem volt, csak mikor mensi alatt mentem el hozzá). Azóta vagy előtte megyek vagy pedig utána.
És akkor ciklus más napjain pl ovulációkor miért lehet befesteni a hajat? A hónap minden napján tartunk valahol a.ciklusban, szóval nem értem a logikát, hogy miért pont akkor nem lehet, amikor tünet is van. És biológiailag hogyan kell elkepzelni, hogy máshogy fogja be a festék meg a mensi miatt? Miért? Milyen hatása van a kettő egymásra? Szerintem az nem indok, hogy nekem egyszer mensikor máshogy fogta be. Honnan tudod, hogy amiatt? És ha máskor lesz masszinu a haj, azt miért nem jegyzik meg a nők?
Amúgy egy időben nekem pont így jött ki a lépés, hogy mensikor festettem. Mondanom sem kell, semmi hatással nem volt rá. Ennek kb annyi értelme, mint teliholdkor nem.szabad hajat vágni,meg ujholdkor kell mert.gyorsabban nő. Stb... Tehát semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!