Ha most bontom fel a naptejet, az jövő nyáron is jó lesz vagy már nem?
Első, ennek mi értelme volt?
Általában egy évig jók, szóval ha szezon elején kibontod, akkor jövőre már nem lesz jó.
Max csak akkor, ha télen is mész síelni, vagy vmi egzotikus országba, ahol épp nyár van.
Ha nem volt kibontva, az sem számít, mert ezek már ott piehnnek az üzletekben szezon elején.
Évente újat kell venni.
Már 1000 ft alatt vannak teljesen jók, a drogériák saját márkás termékeiben megbízhatsz. Sokszor többet tudnak, mit a drága márkás termékek.
Az a baj velük,hogy a dobozban állás közben elveszítik a védelmi tulajdonságaidat, és hiába kened majd magadra, ugyanúgy leéghetsz, mintha semmi nem lenne rajtad.
Valamint olyan kémiai folyamatok indulnak be bennük, maik károsak lehetnek a bőrödre, pl. allergiás reakciút okozhatnak.
nem ez van rajta!
gyártástól számított egy évig.
nem élelmiszer ez!
Na én kimentem a fürdőbe, kivettem a szekrényből.
Ez van rajta:
Felhasználható: ld a flakon alján (hó/év)
És az aljára rá van nyomva, hogy 04/17.
Én május körül vettem, ezek szerint áprilisban gyárthatták. Ezeket itt Európában tél végén, tavaly elején gyártják, hogy viszonylag frissen kerülhessenek a polcokra.
Honnan tudná, mikor bontod fel?
És ha egyszer óriási akcióban veszel 8 flakonnal, a következő 8 évre, akkor szerinted az utolsót felbontod 8 év múlva, és még a 2025-ös nyaraláson is használhatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!