Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha jelenleg kb. hátközépig ér...

Ha jelenleg kb. hátközépig ér a hajam, akkor jövő április-májusig meddig fog érni?

Figyelt kérdés

Derékig meg fog nőni? Ricinussal is rásegítek már egy ideje, nem rossz.

Régen volt már hosszabb hajam, szeretném minél hamarabb megnöveszteni...

L/18

2016. júl. 31. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Én 2014 decemberétől növesztem, már váll alá ér a hajam. 20/f
2016. júl. 31. 16:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem is :)
2016. júl. 31. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a seggedig le fog érni ha egy évig még növeszted.
2016. aug. 10. 18:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát jó volna^^ azon vagyok :)
2016. aug. 11. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire egészséges, mert pl. töredezett haj nem nagyon tud deréknál tovább nőni - de ha neked akkora hossz elég is, akkor biztos meglesz addigra, ha rásegítesz ricinussal, akkor meg főleg. A minimum az 9-10 cm-es eredmény, amire biztos számíthatsz, de szurkolok, hogy több legyen! :)
2016. aug. 11. 16:03
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a pozitív választ, nekem a derékig érő haj is tökéletes, de ami most van, az a minimum =}

még mell alá se ér le, ezért örülnék egy legalább 10 cm-es extra hossznak =}

Ha időnként vágok a végéből 1-2 cm-t, akkor az mennyire befolyásolja?

2016. aug. 11. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne tedd mert ha egy év alatt amíg növeszted, ha csak ötször vágsz le két centit az már tíz cm, és ez jelentős hossz. Gondold el ha most 10 centivel rövidebb akkor nem a hátad közepéig érne hanem a válladig, vagy egy kicsit alá.! Maximum 1-2 millimétert érdemes levágni a legvégéből, így frissül a hajvég. Amúgy nagyon szép a hosszú haj, és hasznos is mert egészen szokatlan, különleges dolgokat lehet vele csinálni.
2016. aug. 11. 19:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat! :) Igen, elsősorban én is a különleges frizurák gondolatának hatására kezdtem el növeszteni.

Mindenképp maradok a kevesebb vágásnál; nem volna jó, ha hirtelen elfogyna a hajam... :)

2016. aug. 12. 09:49
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Szokatlan különleges frizurákat is lehet csinálni, de egyéb, egészen más jellegű, de nem kevésbé különleges dolgokra is alkalmas a hosszú haj. A frizurák mellett ezekre is gondoltam.
2016. aug. 12. 15:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm =}
2016. aug. 12. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!