Jövő héten gólyabál de pattanásos vagyok. Tehetek valamit?
Figyelt kérdés
Sok tejsavos dolgot fogyasztottam par napja ezert a homlokomon kijött 3-4 eleg masszív pattanas,pont kozepen ahol fullosan latszik de mashol amúgy tiszta az arcbőröm. Mit tehetek hogy elmúljanak? Mindennap megmosom szappannal es bekenem Barbon arcvízzel de eddig nem sokat segített. Kozmetikusnak meg nem szeretnek 5 ezret fizetni ezert a 3-4 darabert..
Gólyabalra meg nem szívesen mennék ilyen ragyás homlokkal főleg hogy nyitótáncolok is.
18/F
2014. nov. 25. 09:31
1/5 anonim válasza:
Kamillás gőzölés és fogkrém. vagy vegyél gyógyszertárban bőrfertőtlenítőt(higeen, bradogel, sterilium stb amit épp tudnak adni) és azzal is kenegesd a pattanásokat. ezek erős antibakteriális hatásúak és szépen lehúzzák a gyulladást. és kerüld azokat az ételeket, amik kihozzák a pattanásokat.
2/5 anonim válasza:
1. vagyok. most jutott még eszembe, hogy patikában lehet kapni antiszeptikus kenőcsöt. kb 500 ft. vagy betadin.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. nov. 25. 09:55
5/5 anonim válasza:
Sima méz is jó rá. És ne piszkáld. És ha nem múlna el akkor vegyél korrektort, simán el lehet fedni vele, úgy hogy senki nem veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!