Lenne egy fontos kérdésem! Hogyan kell hasznalni a bőrradirt? Pattanásos bőrre jó? Mikor leradíroztam az arcom hidratálót használjak? Akkor is használjam a hidratálót ha zsíros bőröm van? 14/L
Figyelt kérdés
bocsi hogy ha hülye a kérdésem,de nemrég kezdtem foglalkozni a pattanásaim eltüntetéseivel....és nem tudok anyumtól kérdezni,mert nem ért ehez a dolgokhoz....2014. nov. 19. 19:54
1/5 A kérdező kommentje:
még azt nem írtam le hogy miteszereim is vannak....
2014. nov. 19. 19:55
2/5 anonim válasza:
Heti egyszer használd, ha szükséges, leszedi az elhalt hámsejteket. Pattanások ellen sokat nem ér. Leginkább természetes bőrradírt használj, pl kávézacc, tengeri só. És csak finoman radírozz, mert ha felsérti a bőröd akkor az többet árt mint használ.
Ha húzódik a bőröd akkor hidratálj, ha nem akkor nem kell. Alverdének van mattító hidratálója, az jó zsíros bőrre is: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
mit jelent hogy húzódik a bőröm?
2014. nov. 19. 20:06
4/5 A kérdező kommentje:
kb. mennyibe kerül ez az alverde krém?
2014. nov. 19. 20:08
5/5 anonim válasza:
Azért húzódik,mert ki van száradva,ne dörzsöld erősen soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!