SRÁCOK! Ha így borotválkozik, akkor lehet, hogy szingli?
Valahol azt olvastam, hogy a szinglik közt sok a szakállas, mert nem vessződnek a borotválkozással, hisz nincs nőjük.
Avval magyarázták, hogy sok nő szereti, ha a pasijának sima az arca
Aki tetszik, egy jó ideig növeszti a szakállát, s ha már túl nagy, vagy zavaró, akkor leborotválja az egészet, s utána újra kezdődik az egész előlről, nő aztán zutty le az egész megint. A hajával is így van, növeszti, majd ha nagyon nagy, levágatja.
A szakállra még visszatérve: bajuszt nem nahyon növedzt, max nagyon picit latni ott, hogy éppen kiserken. Azt nem annyira időigényes eltávolítani?
Hogy van ez a pasiknál?
De nem is volt mindenhol a manapság használatos praktikus borotva és sokan borbélyhoz jártak.
Meg különben is: hanyagabb a pasik többsége, akiknek nincs barátnője, kevesebbet törődnek magukkal. Kivételek persze vannak
Bocsánat, pontosítok: én arra a pasira gondoltam akiről írtam, meg arra a par társára, aki így gondolkodik, s fent van itt a gyik-en.
A srác megnöveszti a szakállat, s ha mar rendesen nagy, akkor leborotválja. Egy MAX 30 körüli srácról van szó. Nem csinâl fazonokat, csak hagyja megnőni. Sok csaj sipítozna az ilyen szőrrengeteg láttán
Egyik munkatársam is növeszt szakállat, mégis van nője, már közel 10 éve!
A pasas meg 35 éves!
Úgyhogy hülyeségnek tartom az általad említett meglátást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!