Lányok mi a véleményetek? Szingli vagyok.
szőrös a hasam egy csíkban. (szerintem szexi)
hónaljam is szőrös.
mellem izmos azért.
180cm vagyok
nehezzebben beszélek, dadogik kicsit.
Mennyi idős vagy?
Miért dadogsz? Ideges vagy?
Szerintem rendben vagy, csípem ha valakinek van szörzete.
19N
10/ 7
nekem bejönnek a magas pasik, de szörös honalj mar nem, ha ezt leszeded akkor kapsz egy 8-ast.
Csak ne dadogj, regen en is dadogtam, de elementem egy nagyon rendes nöhöz ö segitett. Azota minden oke:)
Menj el szerintem te is, 2hetente egyszer ugy jo lesz.
Hat a nehezen beszelek dolgot azon meg neked kell valtoztatani:)
Emellé lehet olyan fejed, hogy az ördögnél alig vagy rondább, semmi értelme az ilyen kérdésnek...
A hónaljadat legalább nyáron borotváld le, csomó pasi képes egy kisebb kutyát növeszteni oda magának, abba meg a jó kis 30 fokban remekül bebüdösödik az izzadtság.
Előre leszögezném, hogy nagyon ritkán (szinte soha) nem tetszett meg fiú a külseje alapján, általában nem is foglalkozok vele, ha ápolt és rendezett benyomást kelt, illetve tudja, hogy mikor kell öltönyt és mikor inget felvenni.
A korábbi hozzászólóhoz hasonlóan nekem is fura, ha egy férfi borotválja magát, (bár ha ez neki jó, valószínűleg elnézném neki, és nem a szakító ok kategória). Szóval olyan igazán nem érdekel jobban, hogy kinek mennyi és milyen szőre van, mint, hogy kinek milyen a térde, vagy a nagylábujja. Vagy, hogy a melle mennyire izmos. Persze járjon el heti legalább 2-szer valamit sportolni, és étkezzen egészségesen, de amúgy hogy izmos-e a melle az pont mindegy.
A 180 centi az nagyjából jó, jól lehet hozzá magassarkút felvenni, amúgy nagyjából (a saját 158 cm-el) szintén mindegy.
A dadogás negatív, de ha megfelelően intelligens és emiatt fel merem vállalni a párom társaságban, akkor az is mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!