Megtegyem, vagy ne?
Figyelt kérdés
Idén leszek 7.-es és szeretnék jobban koncentrálni a tanulásra, nem pedig minden időmet a külsőmre fordítani. A most derékig érő egyenes, szőkés-barna hajamat levágassam válig érőre? A hajam vékonyszálú. Félek hogy nem illene az arcomhoz, es nincs ötletem hogy milyen frizurákaz lehetne vele csinálni. Minden véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok. A homlokom magasabb, az orrom szélesebb, a szám keskeny. Akár képet is kükdhettek. A hosszú hajjal már sok a bajom és nincs mit csinálnom vele, időigényes. Előre is köszi a válaszokat.2016. aug. 11. 21:05
11/13 anonim válasza:
Eskü mintha egy osztálytársamat írtad volna le amikor a külsődről írtál..de az nem lehet mert én 8.os leszek :P (én most óóóriási hajnövesztésben vagyok és hosszú haj párti vagyok nagyooon :3 ja és ha küldesz képet lehet többet tudnék segíteni mert amit a hajról és frizurákról tudni lehet azt tudom..vagyis nagyon sok mindent..)Hát figyelj ilyenkor ha nincs pontos elképzelés vagy valami ami 100% ig tetszik akkor az a legcélszerűbb hogyha levágatsz egy keveset mondjuk max mell alá egyszer és egy ideig úgy hagyod és megnézed tetszik e stb. ezzel tulajdonképpen próbaidőt adsz a hajadnak(tudom hulyen hangzott ez most><) és ha így csinálod hogy kicsit vágatsz akkor gyakorlatilag kizárod a megbánás lehetőségét..mert levágatod mell alá akkor 1 vagy 2 hétig úgy van ha tetstik úgy hagyod akkor ott van az egészséges hajad ami azért mégis rövidebb és jelentősen könnyebb de még mindig hosszú. Ha ez sem az igazi még akkor mondjuk mell fölé vágatod és úgy nézed meg és ez egyébként tök jó mert nem vágatsz egyszerre túl sokat és nem bánod meg hogy mondjuk 2 (vagy több) évig növesztett hajat levágatod 5 perc alatt és ha hiányzik nem tudod visszaragasztani xD..de még privátban beszélhetünk és ha gondolod küldheted a képet az arcodról mert arcformától függ milyen haj állna jól és milyen hosszú :) ja és még annyit hogy "a lányoknál a hosszú haj olyan mint a fiúknál a kockahas" bocsi ezt kellett😂😂😂
12/13 A kérdező kommentje:
Akit érdekel hogy mi lett a vége annak leírom: le lett vágatva váll alá érőre és elöl fokozatos :D
2016. aug. 27. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!