Megtegyem, vagy ne?
Figyelt kérdés
Idén leszek 7.-es és szeretnék jobban koncentrálni a tanulásra, nem pedig minden időmet a külsőmre fordítani. A most derékig érő egyenes, szőkés-barna hajamat levágassam válig érőre? A hajam vékonyszálú. Félek hogy nem illene az arcomhoz, es nincs ötletem hogy milyen frizurákaz lehetne vele csinálni. Minden véleményt, tapasztalatot szívesen fogadok. A homlokom magasabb, az orrom szélesebb, a szám keskeny. Akár képet is kükdhettek. A hosszú hajjal már sok a bajom és nincs mit csinálnom vele, időigényes. Előre is köszi a válaszokat.2016. aug. 11. 21:05
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért.
2016. aug. 11. 21:06
2/13 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ne vágasd le, de ha számodra csak a baj van vele, akkor vágasd.
3/13 anonim válasza:
Ez csak haj, vágasd le simán. Vissza fog nőni hamar. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat. Mindenképp vágatok belőle de még mindig bizonytalan hogy mennyit. Igen, végülis úgyis megnő.:) gimiig szeretném hosszúra:)
2016. aug. 11. 21:56
5/13 anonim válasza:
Szerintem a long bob stílus neked is bejönne. ;)
6/13 A kérdező kommentje:
Az milyen?:D
2016. aug. 12. 09:29
8/13 A kérdező kommentje:
Igen ez tetszik!! Köszönöm!! :)
2016. aug. 12. 21:10
9/13 anonim válasza:
Annyit vágass csak, hogy még össze tudd fogni, szerintem az a legrosszabb, amikor pont vállig ér, és már meleg, de még nem tudsz mit kezdeni vele. Én levágatnám első körben lapockáig, az még ugyanúgy hosszú, de könnyebben kezelhető. Utána újra eldöntheted hogy akarsz-e még rövidebbet.
10/13 anonim válasza:
Felfrissül a hajad meg a fejbőröd is, hogyha levágod rövidebbre. A hajhagymáknak nem kell akkora súlyt elbírnia, ami lehúzza, és ha esetleg töredezős a vége, arra az esetre is felfrissül az egész -én asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!