Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért lehet ez? Valami megoldá...

Miért lehet ez? Valami megoldás? Nem érzem így jól magam a bőrömben! (Képpel)

Figyelt kérdés
3 napja leborotváltam a lábam (combomat is!) , annyira nem volt vészes , nagyon picit 3-4 helyen kipattogott, de gondoltam természetes majd el múlik, mert mindig így reagál a bőröm. De ma is leborotváltam és BORZASZTÓAN NÉZ KI! ---> [link] BOCSÁNAT ha nem tudjátok megtekinteni, de az a lényeg hogy nagyon sok apró valami jött ki rajtam , ennyire még nem volt vészes :( nagyon idegesítő, és csúnya is, nem szeretnék a nagy melegekben hosszú nadrágban járni!:( nem más borotváját használtam, az enyém volt, 1x használtam! Nem volt még ennyire csunya soha :/ Valaki valami megoldás? Én arra gondoltam hogy mostmár inkább szőrtelenítő krémet használok, de azt még nem próbáltam, nem tudom mi lesz az eredmény.

2016. aug. 10. 23:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat rossz kategóriába tettem!
2016. aug. 10. 23:52
 2/4 anonim válasza:
Szőrtűszőgyulladás, én mikor borotváltam a lábam, akkor utána arcszesszel kentem be, amióta gyantázok, nincs ilyen problémám (persze ott is fontos az utóápolás)
2016. aug. 11. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szőrtüszőgyulladás vagy esetleg még a meleg miatt lehet ilyen!
2016. aug. 11. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért ez még nem szörtüszőgyulladás, csak felsértette a lábát.

Próbáld meg kádban borotválni a lábad. Mármint a lényeg, hogy bő vízben, kicsit puhuljon fel a lábad. Vagy jó borotvahabbal.

Mondjuk az egész lábadat arcszesszel bekenni szerintem elég fölösleges. De lehet hogy segít

2016. aug. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!