Fodrász, szőkítés, koktéllal? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval az eredeti hajszìnem szőke, de már úgy 10 éve sötét barnâra van festve, most úgy fél éve elkezdtem lenöveszteni kB 5-7cm-t le is nőtt, viszont a többi nem fakult, amúgy jóval váll alá ér.. Fontos esemény miatt szeretném egységes szinné alakítani és a fodrász valami koktélt magyarázott, azzal szőkìtené a barna részt majd valami köztes színre festené.. Viszont a második trimeszterben vagyok kismama.. Tanácsok? Vélemények?2016. aug. 9. 19:38
1/2 anonim válasza:
én mindig c-vitamin porral szedtem le a festéket :)
2-3 alkalom le is hozta szépen. gyógyszertárban kapható elkevered balzsamba vagy samponba, felviszed és 30-40 percig fent hagyod majd lemosod :)))
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló. Igen olvastam én is róla és nem is hangzik rosszul, csak kicsit idővel vagyok elcsùszva, de lehet holnap kikërem egy gyógyszertaras véleményét, csak mert kismama vagyok, de köszönöm a segítséget. :)
2016. aug. 9. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!