Ki lett világosítva a hajam loreal sunkiss jellyvel, milyen lesz a lenövés?
Nem kell semmit csinálni!!!
Fenékig érő hajam van. Világosbarnának mondható. Soha semmivel nem festettem. Rátaláltam a sunkiss jellyre és gondoltam kipróbálom. 3 dobozzal kentem a hajamra, betartottam azt,hogy minden második nap csináltam. Vettem spray-t is,mert úgy tényleg jobban megéri. Kezdetben nagyon kivilágisodott a hajam. Anya (nem tudta,hogy valamit kenek rá) még mondta is,hogy már ronda.
Elkezdtem a spray ritkábban használni, csak minden hajmosás után, 3-4 naponta. És láss csodát, a hajam olyan mint előtte. Egyszerűen kimostam a hajamból a szőke színt. Hiába van ráírva,hogy hidrogén van benne, szerintem olyan kevés,hogy meg se kottyan a hajnal.
Kicsit csalódott vagyok,hogy csak a gyakori használat mellett marad meg a szín,mert így nekem elég drága....
Remélem még nem festettek be a hajad!! :)
Szóval szerintem várj türelmesen,ne használd többet és 1-2 hét után kijön a hajadból vagy olyanra áll vissza,ami nem feltűnő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!