Zsannafa kérdése:
Világosbarna hajamat szőkíteném. Glow930probáltam. Sok a vörös pigment a hajamban ezért vörös lettem. Szőkét szeretnék. Lányként festettem de nem emlékszem mivel. Akkor hamvasítóval mostam hogy ne legyek se sárga se vörös. Milyen festéket javasoltok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 16:22
1/4 anonim válasza:
Nyilván nem aranyszőkét kéne venned mert az sárgával van tele, hanem olyat ami kéket, lilát is tartalmaz, Alfaparfot, Wellát ajánlom, a Glow nem épp minőségi cucc. Fodrászkellékesben megmondják úgyis melyik árnyalat jó a hajadra, milyen erős oxival.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezüst szőkét néztem most, de igazad van felkeresem a fodrászkellékest.
2016. aug. 8. 20:55
3/4 anonim válasza:
Ezt hogy érted hogy lányként festetted? Mist mi vagy?
4/4 A kérdező kommentje:
18 éves voltam amikor festettem a hajam. Most 44 vagyok
2016. aug. 28. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!