Hogy néz ki a hajápolási rutinotok?
majdnem mindig este szoktam hajatmosni, többnyire vasárnap és szerdán
2-szer megmosom samponnal, utána balzsam jön
törölközővel nagyjából megszárítom, majd kenek rá hajvégápolót kb válltól lefele (ezt száraz hajra is szoktam néha pluszban használni, ha úgy látom szükséges)
aztán rajtahagyom még egy kicsit a törölközőt, hogy felszívja a maradék vizet
nedves hajjal szoktam lefeküdni, reggelre megszárad (ha mégse és mennék valahova, hajszárítóval rásegítek, de azt is csak alacsony hőfokon)
hajvasalót kb havonta egyszer használok, de amúgy igyekszem minél inkább kímélni
ha esetleg zsírosabb lenne, akkor szárazsamponnal oldom meg
most vettem amúgy kókuszolajat, ha jó, akkor ezzel egy pakolást néha be fogok iktatni a rutinomba
szóval semmi különös :)
amúgy derékig érő hajam van
Fiú válaszoló vagyok. :) Csak hogy lássátok, lányok, egy fiú is lehet igényes a hajára, még akkor is, ha heteroszexuális (tudom, mindenkit melegeznek, aki foglalkozik a hajával)!
Hajmosás samponnal (a samponomra is igényes vagyok, nekem a Garnier Fructis vált be), de balzsamot egyáltalán nem használok, se hajszárítót, hanem lazán megtörlöm törülközővel és hagyom megszáradni a levegőn. A samponozás közben masszírozom a fejbőröm, ez serkenti a hajhagymák vérellátását. Wax vagy hajzselé a formázáshoz, fésű.
Mivel néha korpásodik a hajam, ezért olyankor tojással mosom meg. Használtam már egyéb házi hajpakolásokat is, mint pl. méz, tejföl, stb. Pl. nem hagyom, hogy száraz legyen a hajam. Oldalt és hátul rövidebb, felül kb. 10 centis a hajam. Sűrű, egészséges, szép fényes, ápolt. :)
A méztől nem állt össze a hajad?
Am szerintem jó ha egy fiú is foglalkozik a hajával.
Pakolásnak használtam a mézet, akkor összeállt, amikor rajta volt. Amikor már kimostam, akkor teljesen normálisan állt a hajam. :) Vagy hogy értetted, hogy összeáll?
Köszi, örülök, hogy nem tartod gáznak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!