Mi a hajápolási rutinotok? Milyen termékeket használtok?
1. Syoss Repair Paraben Free sampon
2. Syoss Repair Paraben Free balzsam
3. Pantene pro v aqua light kétkomponensű spray
2-4 naponta szoktam hajat mosni, sajos elég gyorsan zsírosodik. :( Mindig meg szoktam szárítani.
Nekem nagyon száraz és töredező hajam van. Én így kezelem (már amennyire sikerül)
Hajmosás előtt kifésülöm. Amivel mosom: Mandulás baba sampon 2in1.
Hajmosás után befújom "Gliss kur hair repair" (lila) hajápolóval majd kifésülöm.
Szárítani nem szárítom...télen sem.
schauma sampon,
golf balzsam,kb havonta 1 alkalommal 20 percet rajt hagyom a hajamon,ennyi
Hűha...én nem viszem túlzásba pedig festve,vasalva, sütve csavarva van állandóan a hajam, próbaterem összes porszemcséjét és koszát összeszedi szegény...
Balea sampon (töredezett hajra mert attól lesz a legjobb)
Amikor alaposan leöblítettem akkor megvárom amíg félszáraz lesz... szódabikarbónás vízzel leöblítem és tiszta vízzel átöblítem még 1x majd diófalevél főzet.
Szerintem így a legjobb, pedig nem szeretem ezeket a bio dolgokat de a hajamra nagyon vigyáznom kell pláne hogy az enyémet nyúzzák,húzzák állandóan szinte minden hévégén nyáron meg 2 naponta a fodrászok :S
1) Hajmosás előtt jól kifésülöm a hajam, mert ha vizesen fésülöm jobban törik.
2) Óvatosan megmosom a hajam, hogy ne nagyon gubancolódjon össze a hajam. Általában head&schoulders vagy baba sampont használok. A fejbőrömet megmasszírozom, majd jól leöblítem a sampont. Utána megmosom mégegszer a hajamat samponnal.
3) Miután kimostam a hajamból a sampont, hagyom egy kicsit, hogy kicsurogjon belőle a víz, majd egy törölközővel átnyomogatom, hogy felszívja a fölösleges vizet.
4) A nedves hajamra kallos balzsamot teszek, majd felcsatolom és kb. 5 percig a hajamon hagyom.
5) Leöblítem a hajam, majd ismét hagyom, hogy kicsurogjon belőle a fölösleges víz, utána pedig törölközővel átitatom. A nedves hajamra gliss kur shea vajas pakolást teszek, de csak a hajhosszra. Ezt rajta hagyom kb. fél óráig bedunsztolva (zuhanysapka, törölköző felturbánolva). Miután letelt az idő, óvatosan átmasszírozom a hajam (nem találok rá jobb szót, nem dörzsölöm, inkább csak lágyan masszírozom, hogy a pakolás még jobban beszívódjon a hajamba).
6) Leöblítem, majd megtörlöm a hajam és felturbánolom. Egy pár percig így hagyom, majd amikor már csak kicsit nedves a hajam felcsatolom és tincsenként baleás szőkítőspray-t fújok rá.
7) Tincsenként megszárítom a hajam közepes ill. hides hőmérsékleten váltogatva, közben fésülöm, hogy ne legyen oroszlánsörény-effektus. :D
8) Száradás után kallos hajfény krémet teszek a hajamra, ettől szép fényes és puha lesz a hajam.
Ez amúgy a jelenlegi hajápolási rutinom, általában 2-3 havonta változik. Ami fix, a head&schoulders vagy baba sampon, ill. az, hogy mindig használok balzsamot és pakolást. Szeretek új termékeket kipróbálni, kísérletezni. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!