Seiiko kérdése:
Festés festett hajra?
Figyelt kérdés
Nem rég festettem a hajamat (2hete) Akkor úgy nézett ki, hogy lila tövek, lila csíkok, kék csíkok, zöld csíkok. Na az nagyon jól nézett ki, de most (2 mosással később) Már csak a hajtöveim lilák a lila csíkok szinte eltűntek csak a kék és a zöld maradt sőt annak nagy része össze mosódott.... Úgy döntöttem (mivel színes haj párti vagyok), hogy az egészet befestem lilára.Ha eltérő árnyalatok vannak benne a festék is máshogy marad fenn egyes részeken mármint más más Szinű lesz ha itt kék ott zöld? És festhetek festett hajra? vagy azzal nagyon károsítom a hajamat?2016. júl. 28. 20:30
1/4 anonim válasza:
A színe egyértelműen más lesz, mivel nem ugyanolyan színű az alap. És én a helyedben nem festeném ilyen gyakran, mivel károsítsa a hajat! Várj még minimum 2 hetet aztán fesd át. (Saját vélemény.)
Én a hajamat évente egyszer festem.
19/L
2/4 anonim válasza:
Nyilván színezőt használsz, azt meg akár naponta is használhatod mivel nem árt semmit.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez volt az első festésem, és tényleg gáz a ez a szín ami most "ki alakult". Nem is tervezem gyakran festeni a hajamat csak ezt egy másik színre majd Szeptember elején vissza barnára és kb 2 évig hozzá sem nyúlok (haj festésileg)
2016. júl. 29. 02:52
4/4 anonim válasza:
1-es ha csak évente egyszer fested, hogy néz ki a hajad? nincs addigra durva lenövés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!