Seiiko kérdése:
Festett hajra festéket?
Figyelt kérdés
Nem rég festették a hajamat (kb 2 hete) színesre, (lila/zöld/kék csíkok a színezés előtt kiszőkítettek)bár akkor nagyon jól nézett ki az első mosásnál kihalványult a másodiknál pedig teljesen eltűnt a lila, a kék és zöld pedig össze mosódott és mit ne mondjak most igen ijesztően néz ki. Szeretném vissza festeni barnára. Az a kérdésem festhetek- e festett hajra?2016. júl. 27. 14:00
1/3 anonim válasza:
Vissza lehet festeni, de a szőkített hajat újra is kell pigmentálni, különben a barna is kikopik 2-3 mosás után.
2/3 anonim válasza:
Nekem kék-lila volt, most mostam először, és hiába mostam színvédővel, a lila alig látszik már, a kék már jobb, mondjuk kicsit zöldesebb lett. Képet küldesz róla? Lehet nem is olyan vészes csak te látod úgy :D
3/3 A kérdező kommentje:
Egyszerűen borzalmas... Lilára festetném (nem adom fel :"D). Hátha egy minosegi hajfesték jobban szereti majd a hajamat, mint a fodrász akinek 16ezret perkáltam... Az a kerdes h károsítom-e a hajamat ha most erre a hajra (zöldes festésre) lila hajfestéket kenek?
2016. júl. 28. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!