Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 évesen rossz döntés lenne...

14 évesen rossz döntés lenne az ombre haj?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném feldobni a hajam, mert sima hoszú szőke hajam van. Nem akarom leborotvalni a hajam felét, vagy ilyesmi durva dolgot, inkább valami szolidabbat. Ezért is gondoltam, hogy a vége lehetne világosabb (tehát ombre haj)

Nemtudom, hogy ez mennyire roncsolja a hajam...mert a töve nincs befestve, de lehet, hogy már ez is tönkreteszi egy életre a hajam, ennyit viszont nem ér meg. Nagyon megköszönném ha vki személyes tapasztalatot tudna irni :)

Ha a vége lesz csak rossz (persze fontos hogy mennyire rossz) az nem olyan nagy baj, mert azt le lehet vágni...de ha örökre rossz marad a hajam vege, meg halevagom akkor is, hat az nem jo :( Ezért szeretnek velekenyeket, esetleg szemelyes tapasztalatokat....elore is koszi ❤

2016. júl. 26. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Hát ez attól függ, hogy világosra, vagy sötétre akarod ombréztatni. Mert ha világosra, akkor szerintem szőkítik a hajad, ami nem tesz jót..szerintem egyenlőre próbálkozz ilyen 10 hajmosásos színezőkkel, azok kevésbé roncsolják a hajat, és ha mégse tetszene a szín, amit választottál, akkor simán kitudod belőle szedni. :)
2016. júl. 26. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szőkítés roncsolja a hajat, de ha megfelelően ápolod, nem fog tönkremenni.
2016. júl. 26. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a végét szőkítik akkor max az károsodik. De ha ápolod akkor annak sem lesz semmi baja.
2016. júl. 26. 21:14
 4/6 anonim válasza:
70%
Szia:) személyes tapasztalat: 14 éves vagyok, ombre hajat szerettem volna, el is mentem "fodrászhoz", akinek valszeg halvány lila fogalma sem volt arról, hogy mi az. Mondtam sötétbarna hajúként, hogy festékkel szeretném csináltatni, olyan világosra, amennyit lehet festékkel világosítani az én hajamon. Erre nem leszívatta...? De az még hagyján... Nem olyan "pepecselő" mozdulatokkal, mint ahogy az ombre hajat szokták. Végighúzta a szőkítős ecsetét a hajam tövétől 1 centire, mint egy ronda lenövést. Ezt az alsó tincseknél csinálta, felül pedig melírfésűvel... A felső rétegeknél szőkés barna voltam, alul pedig platinaszőke... Gondolhatod, hogy néztem ki. Aztán elmentem egy rendes fodrászhoz, aki helyrehozta, és most végre ombrének mondható hajam van:D Így az összeg annyi, hogy simán elmehettem volna egy White Hairbe... Szóval, ha nagyon ragaszkodsz az ötlethez (tudom-tudom, én is hajthatatlan voltam, akármennyire is próbáltak lebeszélni), ne valami olcsó sz*r helyre menj!!! Hát sok sikert:)
2016. júl. 26. 23:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát :) +"utolsó kommenetelő": igen, én is ilyen "hajthatatlan" vagyok ebben a témában :D..... Csak sajnos sehogy sem engedik nekem, mert hogy még tul fiatal vagyok hozza :( pedig en annyira szeretnek :(((
2016. júl. 27. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is ombrem van és imádom :)
2016. szept. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!