Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rossz döntés most iPhone 5S-t...

Rossz döntés most iPhone 5S-t venni?

Figyelt kérdés

Meddig lesz még versenyképes telefon, meddig bírja az új IOS-okat, meddig lesz támogatott stb. Ugye most megjelent az SE, de nem tudom melyiket kéne megvenni. Nekem túl drágának tűnik az SE, ezért inkább az 5S-nél matadnék.

Vélemények és tapasztalatok is jöhetnek! :)

2016. máj. 16. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Naponta ezt kb százszor megkérdezik. Meg még te is.
2016. máj. 16. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

Nekem 2db 5S-em volt, azelőtt is, azután is android, és hát, soha életemben nem térnék vissza iphone-ra.

Nem azért, mert szar telefon lenne, hanem, mert olyan apróságokkal ment az agyamra, hogy nem tudott egy normális hotspotot csinálni, amit egy másik telefon egyből megtalál( a legolcsóbb androidnal se tapasztaltam ilyet).

Ami még zavart, hogy hetenként meg-meg akadt, valamint az ujjlenyomat szenzora elég kezdetleges, lassú.

Ezeket leszámítva még mindig nem egy rossz telefon.

Gondolom az SE mar fényévekkel jobb :)

2016. máj. 16. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
helyenként, nem hetenként :)
2016. máj. 16. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
En a ink egy xiaomi redmi note 3 prot vennek
2016. máj. 16. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
iPhone SE!
2016. máj. 16. 16:42
 6/8 anonim válasza:
51%
Én is iphone 5s t kapok....pont leszarom hogy kijött a 6 szerintem ronda....és azt is csak menőzésből veszik....az SE.....cccc 2-3 dologgal jobb és ezrekkel drágább hagyjuk már......jó az 5s
2016. júl. 1. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolso latom ertesz a mobilokhoz...
2016. júl. 1. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Életem legjobb döntése volt az 5S soha többé Android..
2016. szept. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!