Nagyon ciki lesz a kozmetikusnál?
Sajnos a fenekem, a combom hátul, a végbélnyílásom körül, és a két fenékgömb között is nagyon szőrös vagyok. A nemi szervem még csak-csak le tudom epilálni, de a fenekemhez nagyon nehezen férek hozzá. Legutóbb mikor megcsináltam, és később vettem szemügyre, részek maradtak ki, ráadásul nagyon hosszadalmas művelet, és 2 hét után már megint teljes hosszában ott volt =/ Nagyon zavar. El szeretnék menni kozmetikushoz intim gyantázásra, de félek, hogy iszonyú égő lesz az egész. Vannak hasonló tapasztalataitok?
Köszi előre is!
19/L
Pont azért mész kozmetikushoz, hogy leszedje, amit te nem tudsz elég jól, nem?
Értem, hogy neked ciki, de a kozmetikus már biztos látott cifrákat (sok lány meglepően szőrös, az élet kegyetlen), mindenesetre ő szolgáltatást nyújt a kedves fizetővendégnek, normálisan kell kezelnie a dolgot, főleg, hogy te nem is tehetsz erről. Persze gondolatai lehetnek, de ezzel nem lehet mit tenni s engem a magam részéről ez viszonylag kevéssé érdekelne.
Tapasztalatom viszont nincs.
Szerintem egyáltalán nem lesz ciki vagy ego.. Mert hat neki ez a munkája es valoszinuleg nem te leszel az elso aki igy meg oda... Sőt szerintem megfordulnak arra sokkal rosszabb esetek is.. 😄
Ugy hogy bátorság es hajra.... 😜
Aztan majd mesélj mi történt... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!