Nem ciki kozmetikusnál az intimgyanta?
Szeretném, ha a bikinivonalam tartósan szőr nélküli maradna. Hideggyantát ki akartam próbálni, és nem mertem lehúzni szóval óvatosan kellett aztán a gyantát meg moshattam le..jó sokáig ragadt!
Volt, aki ment már ezért kozmetikushoz? Jól meg szokták csinálni?
Én évek óta járok a kozmetikusomhoz, de odáig még nem jutottam el, hogy azt a gyantát is vele csináltassam...pedig nagyon jó fej, meg csomószor látott már egy szál bugyiban, de akkor is.
Pedig nem ártana, mert én magamnak gyantázom, de utálom csinálni. Fáj, bevérzik a bőr...
Egyébként tutira nem ciki, ugyanúgy, ahogy a nőgyógyász sem ciki. Főleg, hogy kozmetikusnál nem is kellene levenni a bugyit, csak arrébb húzni (szerintem)
Egyáltalán nem ciki, ez is beletartozik a munkánkba. Ez olyan, mintha nőgyógyász előtt nem mernéd levenni a bugyidat. Ha jó kozmetikussal csináltatod, nem leszel véraláfutásos.
(azért ragadt sokáig, miután lemostad, mert a gyantát csak gyantalemosó olajjal lehet eltávolítani, vízzel, szappannal nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!