Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki, ha 18 évesen még nem...

Ciki, ha 18 évesen még nem voltam kozmetikusnál?

Figyelt kérdés

Végülis nem olyan problémás a bőröm, szinte nem is van pattanásom. Csak a miteszerrel van gondom, de azokat is kinyomkodom magamnak szépen. Szemöldökömet is magamnak szedem...

Csak azért kérdeztem, mert szinte az össze barátnőm jár kozmetikushoz, én pedig úgy érzem nincs rá szükségem, mert megoldom magam ezeket a problémákat.

2009. ápr. 11. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem, attól függ h miért akarsz menni: szőrtelenítés, arcápolás, smink XD
2009. ápr. 11. 22:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem az, én is 19 évesen voltam először :) akkor is csak azért mert volt pár grízszemem. ha megcsinálod magadnak az tök jó! én is magamnak szedem meg festem a szemöldökömet, tisztítom az arcom.
2009. ápr. 11. 22:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már miért volna az? Én 15 évesen voltam először de inkább eltitkolni igyekeztem...hogy miért azt nem tudom...de az embernek jól esik ha azt hiszik hogy magától simább a bőre és nem segítséggel.

Hidd el ez egyáltalán nems zégyen:)

2009. ápr. 11. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki?

Én 26 éves vagyok és életemben elöször és utoljára 23 évesen voltam!

2009. ápr. 11. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves koromtól két évig jártam kozmetikushoz a bajuszomat gyantáztatni, meg a szemöldökömet szedni, de aztán rájöttem, hogy otthon is meg tudom csinálni magamnak. Olcsóbb is, nincs a macera az időpont kéréssel, utána nem kell hazamenni tiszta piros arccal, szóval egyszerűbb. Nem ciki egyátalán, hogy nem voltál kozmetikusnál. Az én osztálytársaim nagy része műkörmöshöz is jár. De nekem eszembe sem jutna, és szerintem ez sem ciki. Persze ők nem így gondolják, de én nem adok a véleményükre.
2009. ápr. 11. 22:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki, szerintem inkább örülj, hogy nem kell kozmetikushoz járnod, mert meg tudod magadnak csinálni :)
2009. ápr. 11. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki, én tudod mit nem adnék azért, hogy ezeket megtudjam magamnak csinálni? egyrészt sokkal olcsóbb és ha nem problémás a bőröd, és kitudod szedni a szemöldököd akkor annak csak örülhetsz.. meg amúgyis a kozmetikus nem buli. ott csak szenvedsz. :D
2009. ápr. 11. 22:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

En 32 vagyok de meg nem voltam, igaz nincs semmi a borommel :D

De ez nem ciki! Legalabbis nem erzem cikinek, sotbuszke vagyok ra! :D

2009. ápr. 11. 22:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok és még én sem éreztem szükségét. nem "cikiség" kérdése, attól függ csak, igényli-e az illető vagy sem. szerintem.
2009. ápr. 11. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

hát az egyik barátnőm nagyon járkál meglát a kezén egy két szőrszálat megy rögtön gyantáztatni

de ha neked nem ilyen problémás akkor nem gond

2009. ápr. 12. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!