Ciki, ha 18 évesen még nem voltam kozmetikusnál?
Figyelt kérdés
Végülis nem olyan problémás a bőröm, szinte nem is van pattanásom. Csak a miteszerrel van gondom, de azokat is kinyomkodom magamnak szépen. Szemöldökömet is magamnak szedem...
Csak azért kérdeztem, mert szinte az össze barátnőm jár kozmetikushoz, én pedig úgy érzem nincs rá szükségem, mert megoldom magam ezeket a problémákat.
2009. ápr. 11. 22:08
11/13 anonim válasza:
Én 23 vagyok és még nem voltam soha sem, én mindent megpróbálok megoldani itthon! :) Eddig sikerült! :)
12/13 anonim válasza:
Én sose mennék el, még akkor sem, ha lenne valami a bőrömmel. De nincs, úgyhogy ezen még el sem gondolkodtam.
16 éves srác
13/13 anonim válasza:
nem ciki, de azért higénia. Én 12 évesen voltam először, ha az arcápolásra gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!