15 évesen intim gyanta kozmetikusnál! Nagyon ciki? Inkább csináljam otthon?
az a baj, hogy a borotva nagyon rossz... már másnap borostás lesz, kipattogzik, begyuillad, és olyan egy 1 hétig. pedig már próbáltam sok mindent rá! (hintőpor, testápoló, neogranormon, bepanthen, aoe vera gél, after shave) mégsem múlt el! borotvát is már rengetegfélét kipróbáltam (féri, női, eldobhatós, jobb minőségűbb, elektromos)
ezért gondoltam a gyantára. azt olvastam, hogy az első alkalommal még mindenképp kozminál csináltassam, mert ilyenkor még nem nagyon tudja az ember, hogyan is kéne csinálni, és nehogy baleset legyen belőle. csak nem tudom, mennyire néznének meg egy 15 éves lányt ott...
Ha van pénzed kozmetikusra, akkor csináltasd ott. Nyilván egyszerűbb, mint otthon csinálni.
Nem hiszem, hogy egy kozmetikus lebeszélne róla vagy furán nézne emiatt.
De szerintem attól, hogy először kozmetikusnál csináltatod még fog jobban menni az otthoni gyantázás. Azt gyakorolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!