Hogyan mondjam meg anyukámnak hogy epilálni szeretném a lábam?
Akármikor felhoztam a témát terelt... Eddig még nem szőrtelenítettem, de mar szeretnék, vegulis annyira nem latszik, de zavar... Szoval hogy mondjam meg neki h venni kellene egy epilatort??
Válaszokat köszönöm 😊
Vedd meg magadnak, ha nem tudsz mást! Nekem se engedte anya a szőrtelenítést, beszélni se lehetett vele erről. Úgyhogy magamnak megvettem, akkor meg az volt a baja, hogy zajos. Nyilván nem az éjszaka közepén akarom, de most is szeretném, de valaki mindig van itthon és lecsesznek. Amúgy 18 éves vagyok. De az anyám fura szerzet, még a betétet sem vettem meg, minden női dolgot magamnak kell és kellett megvennem.
Anyukád szőrtelenít? Mert az enyém nem, de ha a te anyukád igen, akkor mond el neki, vagyha epilátora van használd azt, aztán fertőtlenítsd le, mosd el.
Borotva a leggyorsabb, de tényleg semmit sem ér, de csakis a jó minőségűek érnek valamit. És a szőrtelenítőkrémet kerüld, az egy borzadály.
Amúgy tesómat meg borotválkozni nem engedi, ő is titokban csinálja, apáéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!