13 éves lány vagyok és nagyon-nagyon szőrös a kezem. Fekete szinű és elég világis bőröm van. Az iskolában ez miatt csúfolnak is és nyáron is hosszú újjuba kell lennem. Anyukámnak nem merem elmondani hogy zavar. Tudnátok segíteni?
Tudom h zavar, es rossz ha csufolnak. De meg gyerek vagy, maradj is annak.
Van egy noverem, ennyi idos koraban kezdte a labaval es karjaval. Husz eves koraban mar ott volt, hogy heti egyszer minimum kell epilalnia. De nem ot perc ez. Van, amikor ket, harom orat is eltart ez. Szombat delelottonkent egesz vegig az epator zummogeset kell hallgatnom. Par nap es a karja borostas.
Meg raersz, senki sem toketes es nem vagy egyedul ezzel a gonddal.
Nyolcas vagyok megint
Mindez ugy hogy anyam nem engedte neki a borotvat, de addig verte magat. Megbanta
Már közöltem vele hogy zavar csúfolnak érte.Mondta higy ezekkek a "hülyékkel" nem kell foglalkozni.Nincs más dolguk.Még azt mondta hogy de hiszen mindenkinek szoros a keze stb.
Koszonom mindenkinek a sok pozitiv kommentet es hogy segitetek nekem.Meg egy darabig kuzkodnom kell ezzel a problemaval de valahogy kibirom.Es valami megoldast keresek ra.Lehet hogy ez hormonzavar miatt van? Irta az egyik "valaszolom".De valaki letudna nekem irni mi az a hormonzavar es hogy miert alakulhatott vajon ez ki?
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!