Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a sok miteszerre...

Mit csináljak a sok miteszerrel, hegekkel?

Figyelt kérdés

16éves vagyok, kb 12évesen kezdődött ez a problémám. Az arcom egyszerűen borzasztó, tükörbe sem tudok nézni.. Három éve járok bőrgyógyászhoz, 6 hónapig antibiotikumot kaptam, aztan 12 hónapig differint, 2hó zinerit oldat, azóta pedig skinoren gél, amitől egy kicsit jobb, vagyis azok a nagy piros csomós izék már féligmeddig eltüntek az arcomról, de tele van hegekkel, miteszerekkel.. Rengeteg miteszer, ráadásul hófehér a bőröm és már egész messziről látszanak, az orromon, homlokomon, az orrom mellezz, a szám körül, a halántékomom... Mindendenhol.. Eggyik krém sem segített, voltam kozmetikusnál, kipróbáltam a zselatinos trükkött, szódabikarbónát, citromot, mézet, tojást, de semmi.. Endokrinológusnál is voltam, van egy kis hormomális problémám, szedek már rá gyógyszert lassan egy éve..

Végső elkeseredésemben írom ezt a kérdést, hátha van ötletetek, két év múlva, ha egyetemre megyek, már szeretnék én is olyan szép bőrt, mint amilyen a legtobb embernek van.. Kérlek szépen beneteket, bármi ami bevált nektek, azt írjátok le..

(Bocsi lehet van pár helyesírási hibám, csak telefonról írtam)

2016. jún. 30. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Mitesszerek ellen rendszeres tisztítás, gőzölés után ki kell nyomkodni tiszta kézzel. Vagy bha hámlasztó is segít. Hegek ellen is hámlasztás vagy bőrcsiszolás, kozmetikus csinálja.
2016. jún. 30. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
16 éves korodban ez még normális.Egy rendes kozmetikai kezelés kell tisztítással,máshogy nem fog menni.
2016. júl. 1. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Már voltam többször is kozmetikusnál, de nem jobb.. :(
2016. júl. 1. 12:09
 4/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon csúnya volt, és iskolában mindig cikiztek miatta, de nem tehettem róla, hiszen mindenr kipróbáltam. Végül felíratták a Roacuttan nevű gyógyszert, ami nagyon komoly gyógyszer, vérvételre is kellett járnom hónapobta vagy két három havonta később, hogy ellenőrizzék, hogy nincs-e semmilyen mellékhatása. Egyetlen mellékhatása az volt, hogy nagyon szárítja az arcot, de ez egyben előnye is volt: az évek óta el nem tűnt pattanások, amik nekem is nagyon gyulladtak voltak, s sokstor véreztek, végre el kezdtek leszáradni, CSODÁKAT TETT!!! S akik régen csúfoltak a suliban az bolt a vicces, hogy míg nekem látványosan javult az arcom, nekik lett lett pattanásos. Nagyon tudom ajánlani, ha már tényleg semmi nem használ!
2016. szept. 15. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!