Mit csináljak a sok miteszerrel, hegekkel?
16éves vagyok, kb 12évesen kezdődött ez a problémám. Az arcom egyszerűen borzasztó, tükörbe sem tudok nézni.. Három éve járok bőrgyógyászhoz, 6 hónapig antibiotikumot kaptam, aztan 12 hónapig differint, 2hó zinerit oldat, azóta pedig skinoren gél, amitől egy kicsit jobb, vagyis azok a nagy piros csomós izék már féligmeddig eltüntek az arcomról, de tele van hegekkel, miteszerekkel.. Rengeteg miteszer, ráadásul hófehér a bőröm és már egész messziről látszanak, az orromon, homlokomon, az orrom mellezz, a szám körül, a halántékomom... Mindendenhol.. Eggyik krém sem segített, voltam kozmetikusnál, kipróbáltam a zselatinos trükkött, szódabikarbónát, citromot, mézet, tojást, de semmi.. Endokrinológusnál is voltam, van egy kis hormomális problémám, szedek már rá gyógyszert lassan egy éve..
Végső elkeseredésemben írom ezt a kérdést, hátha van ötletetek, két év múlva, ha egyetemre megyek, már szeretnék én is olyan szép bőrt, mint amilyen a legtobb embernek van.. Kérlek szépen beneteket, bármi ami bevált nektek, azt írjátok le..
(Bocsi lehet van pár helyesírási hibám, csak telefonról írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!