Mit tegyek a rengeteg miteszerrel?
Figyelt kérdés
Rengeteg mieszerem es pattanasom van.. tele van vele az arcom a hatam.. a nyakam.. es meg a melleim kozott is van:(( most nekiestem az arcomnak es egy csomo miteszert es pattanast kinyomtam.. nagyon faj.. eget.kipirosodott.es fel is dagadt:''( mar olyan rondanak erzem magam.. a kozmetikus sem segit.. mit tegyek??:(😫😭2016. ápr. 23. 14:20
1/7 anonim válasza:
A kozmetikus segít!Ha nem magadnak nyomkodod akkor szépen gyógyul,nem dudorodik fel.Fertőtleníteni kell és ápolni!Rendszeresen tisztítani,egy kozmetikus!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom!
Most mivel csillapithatnam a duzzanatot es a pirossagot?
2016. ápr. 23. 14:25
3/7 anonim válasza:
Nekem ugyan először se volt ilyen sok, de:
Én elmentem egy drogériába, vettem egy teljesen sima, legolcsóbb fajta törlőkendőt (olyat ne vegyél, amiben illatanyag vagy alkohol van) és egy adag finomítatlan, száz százalékos kókuszolajat.
Minden este áttörlöm az arcom a kendővel és bekenem az olajjal. Ha már meglévő, kisebesedett pattanásokra akarod, akkor tegyél a kókuszolajba egy nagyon kevés ricinusolajat, vagy egyéb szárító hatású olajat. Ezek amúgy hajra és szempillára is nagyon jók.
4/7 anonim válasza:
én kozmetikushoz járok 2 havonta csinálja az arcom mert nekem csak arra van szukségem de ha neked kell megcsinálja a hátadat is...nekem azt mondta hogy jól tettem hogy hozzá fordultam mert ha magamnak nyomntam volni ki a pattanásokat/mitesszereket akkor heges lenne felnott koromra az arcom
5/7 anonim válasza:
én kozmetikushoz járok 2 havonta csinálja az arcom mert nekem csak arra van szukségem de ha neked kell megcsinálja a hátadat is...nekem azt mondta hogy jól tettem hogy hozzá fordultam mert ha magamnak nyomntam volni ki a pattanásokat/mitesszereket akkor heges lenne felnott koromra az arcom.Szerintem látogass meg te is egy kozmetikust :)
6/7 anonim válasza:
Kamillás lemosás,aloe gél otthonra.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2016. ápr. 25. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!