Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rengeteg babahajam van mit...

Rengeteg babahajam van mit tegyek ellenük?

Figyelt kérdés
A hajlakkot próbáltam es nem segített. A babahajaim között van elég hosszú de még nem ér el a coffig es van nagyon rövid is. A segítséget előre is köszönöm
2016. ápr. 22. 18:36
 1/7 anonim válasza:
66%
szia! Nekem is rengeteg babahajam van és nekem is szét áll folyamatosan és néha úgy nézek ki mint egy őrült! Ne tegyél ellene semmit ez egy természetes dolog ne foglalkozz vele! Majd megnő :)
2016. ápr. 22. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit ne tegyél,nekem is rengeteg van.
2016. ápr. 23. 14:27
 3/7 anonim válasza:

Nekem is nagyon sok van:;)

En azt szoktam csinalni,h ha felkotve van akkor vax-ot rakok ra.. ha ki van engedva akkor pedig egy fogkefere rakok egy kis hajlakkot es azzal lesimitom..

De talan a hosszabbakra a viz vagy a hajhab is megteszi;D

2016. ápr. 23. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
tipp: Ha felgumizod akkor egy fogkefét amit már nem használsz fújj be hajlakkal és azzal húzkodd le. :)
2016. ápr. 23. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:

16:55 vagyok

Most látom előttem levő írta a tippem bocsi.:)

2016. ápr. 23. 16:56
 6/7 anonim válasza:
Semmigond:D igy majd lehet jobban megfogadja a tanacsot;DD
2016. ápr. 23. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenképpen hasznositom őket !
2016. ápr. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!