Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 25 évesen rengeteg apró pötty...

25 évesen rengeteg apró pötty az arcomon?

Figyelt kérdés

Mindig is pattanasos voltam. De most kb fel eve elojottek kimondottan a halántékomtol vegig az államig lefele apró dudoros bőrszínű mitteszerek, néhány piros és sokszor viszkednek. Nem tudom mi ez de borzasztó mint testileg mint lelkileg! És azt vettem észte nappal felkelek és nincsenek dudorok inkább csak pici foltok és kicsi sebek amiket kinyomtam amik nagyok voltak de összesegeben szep az arcom. Na de estére iszonyu mennIségű apró viszkető dudorok lesznek belőlük ezt megfigyeltem már. Voltam bőrgyógyàsz ál és elmagyaraztam neki hogy 25 eves vagyok es ez nem serdülőkori pattanasok....nem is pattanasok. Irt fel ilyen szivacsos ecsetelot es ket keremet ejszakara. 2 hete hasznalom. 6hetes a kura aztan megyek vissza. Nem fér a fejembe hogy reggelre miert tunnek el es estere miert jonnek elo.

Esetleg valakinek volt mar ilyen?

Csak a halantekol oldalt a fulem elott vég le az állkapcsom oldalaig. Államon nincs sem a homlokomon.

Mi ez? :( :(

2016. jan. 26. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valami termék okozza. Tusfürdő, sampon, smink, bármi amit bőrre vagy hajra használsz azt cseréld le biora. Ha ezután 1-2 hónapon belül elmúlik a gond akkor ennyi volt a hiba.
2016. jan. 27. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!