Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet a rengeteg miteszerr...

Mit lehet a rengeteg miteszerrel csinálni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok van az arcomon... Már teljesen elkeserít! 22éves vagyok, de olyan, mintha 16 lennék. Pattanások, miteszerek, hol zsíros, hol száraz bőr... Tudnátok valamit ajánlani rá? Esteleg otthon elkészíthető szerek? Érdemes kinyomkodni? Vagy mit csináljak velük? Előre is köszi!!!!
2009. aug. 18. 13:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia hát nekem is rengettek volt és hát én nyomkodtam de annál rosszab volt:S Szerintem mindenképpen menj el kozmetikushoz....ö kinyomkodja normálisan nagyon fáj meg ugy tervezd h utána egy 3 napig nagyon csunya az arcod:SDe után elmulik és szép sima lesz a börröd:)

A másik nekem a Dalicin-T nagyon nagyon sokat segitett az hozta teljesen rendebe az arcom :)mostmár egy pattim se miteszerem sincs....csak receptre lehet kapni:S

Rem. tudtam segiteni,sok sikert ...megéri

2009. aug. 18. 13:40
 2/2 anonim válasza:

Szia:)

A miteszerre én egy arctisztítót szoktam kotyvasztani:D

Nagyon egyszerű:Egy tojás fehérjét belerakjukegy tálba hozzá 1-2 csepp citromlevet rakunk és habbá verjük.Majd ha hab állagú felkenjünk egyenletesen jó vastagon az arcunkra és rajtahaggyjuk 20percig aztán melegvízzel leöblítjük.Ezt egyhéten 3-szor szoktam és tényleg nagyon szép lesz tőle a bőröm.

Ha esetleg pattanásom van akármilyen furán hangzik és egyszerűen fogkrémet rakok rá lefekvés elött és elmúlik,detényleg!

sok sikert=)

2009. aug. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!