Mit lehet a rengeteg miteszerrel csinálni?
Szia hát nekem is rengettek volt és hát én nyomkodtam de annál rosszab volt:S Szerintem mindenképpen menj el kozmetikushoz....ö kinyomkodja normálisan nagyon fáj meg ugy tervezd h utána egy 3 napig nagyon csunya az arcod:SDe után elmulik és szép sima lesz a börröd:)
A másik nekem a Dalicin-T nagyon nagyon sokat segitett az hozta teljesen rendebe az arcom :)mostmár egy pattim se miteszerem sincs....csak receptre lehet kapni:S
Rem. tudtam segiteni,sok sikert ...megéri
Szia:)
A miteszerre én egy arctisztítót szoktam kotyvasztani:D
Nagyon egyszerű:Egy tojás fehérjét belerakjukegy tálba hozzá 1-2 csepp citromlevet rakunk és habbá verjük.Majd ha hab állagú felkenjünk egyenletesen jó vastagon az arcunkra és rajtahaggyjuk 20percig aztán melegvízzel leöblítjük.Ezt egyhéten 3-szor szoktam és tényleg nagyon szép lesz tőle a bőröm.
Ha esetleg pattanásom van akármilyen furán hangzik és egyszerűen fogkrémet rakok rá lefekvés elött és elmúlik,detényleg!
sok sikert=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!