Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás utáni hegekkel...

Pattanás utáni hegekkel kozmetikus, vagy bőrgyógyász? Kép!

Figyelt kérdés

[link]

23 éves vagyok és az arcom két oldala, illetve az állam olyasmi mint a képen.Ez lehet akne? Kozmetikusnál és bőrgyógyásznál sem voltam még soha. Most már tényleg nagyon zavar. Valamikor szebb egy kicsit az arcom, de valamikor nagyon csúnya.

Mit tanácsoltok?

2015. jan. 13. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Hú már amikor elkezdtél pattanásosodni el kellett volna menned bőrgyógyászhoz és kozmetikushoz is....

Először bőrgyógyászhoz menj el,aztán ő megmondja, kell-e vérvétel,stb a háziorvostól

2015. jan. 13. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szép, de nem is annyira durva. Kozmetikus elvileg nem nagyon kezelhet ilyet, szóval inkább bőrgyógyászhoz menj. Lehet elég lesz valami erősebb kence, lehet gyógyszert javasol. Meg lánynak tűnsz (ha mégse, bocsi, de nem látok borostát :D) úgyhogy nem ártana nőgyógyász meg endokrinológus se, mert könnyen lehet PCO miatt ilyen. De sajnos még millió meg egy más oka is lehet. Addig is használj kímélő arctisztítókat, ami nincs tele illatanyagokkal, alkohollal, hogy legalább ne irritáld tovább a bőrt.
2015. jan. 13. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász egyértelműen, szerintem gyógyszert írna fel. A hegeken max lézerrel lehet segíteni, de ha szedsz gyógyszert, és nem jön ki több pattanás, akkor magától is javul pár hónap után (legalább a pigmentáció és pirosság). Isotretinoin kapszulát szoktak felírni, vannak mellékhatásai, de túl lehet élni, én is ebben a cipőben járok, most szedem.
2015. jan. 13. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!