Hogy szüntessem meg az apró kinyomhatatlan pattanásokat?
Figyelt kérdés
már voltam bőrgyógyásznál is. amit adott nem segített. múltkor voltam kozmetikusnál aki kinyomta őket (egy ezután egy hétig fennmaradó lila folttal a következményeként..)... de nem tudok minden héten elmenni oda, és most megint kezdenek előjönni. mit tegyek? már elegem van!2014. okt. 12. 20:59
2/5 anonim válasza:
Balea pici 15 ml-es patti eltávolító gél. :) Olcsó és szuper!
3/5 anonim válasza:
Arcradírral,de igazából keress egy másik kozmetikust,mert tűvel érdemes.
4/5 anonim válasza:
Nekem tűvel csinálta a kozmetikus. Viszont néha érdemes beszélgetni is vele, mert én megtudtam, hogy az indokoltnál zsírosabb arckrém miatt jönnek ki. Hetente legalább érdemes radírozni, és parabénmentes arckrémet kell használni, ami tényleg a bőrnek való. Én a vízhiányos bőrömre száraz bőrre valót használtam és azért jöttek ki. Mióta erre odafigyelek, már nincsenek grízeim.
5/5 anonim válasza:
A VITAMINOS GYÓGYSZERT KÉRJ kúraszerűen szeded és nincs heg,nincs pattanás 100% és véglegesen eltűnnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!