Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne visszaszoritani...

Hogyan lehetne visszaszoritani a tetoválást? Már irritáló a mennyisége. Szép, egészséges fiatalok bünöző külsővel. Meddig megy ez el?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 17:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
36%
Sunshinedoll ismét kiváló véleményt írt ami nagyon kapcsolódik a témához és válóban fontos volt ismét, hogy megossza velünk mérhetetlen bölcsességét egy újabb témával kapcsolatban.
2016. jún. 15. 13:28
 22/37 anonim ***** válasza:
Nekem se kéne egy tetoválás sem, de akinek az van, azzal sincs semmi gondom. Főleg ha művészi.
2016. jún. 15. 13:34
 23/37 anonim ***** válasza:
89%
Hogyan lehetne visszaszoritani a demagógiát? Már irritáló a mennyisége. Intelligens embereknek hülyékkel kell együtt élnie. Meddig megy ez el?
2016. jún. 15. 16:02
 24/37 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon sok orvosnak van tetoválása, nekem is, méghozzá full sleeve, és én is orvos vagyok.
2016. jún. 16. 17:42
 25/37 anonim ***** válasza:
57%
látod kedves kérdező, rengeteg hívő ember van itt, akik nem tévelyednek úgy mint te! akik tudják, hogy tetováltan is szereti őket az Úr, és rájuk bízta, hogy mit írnak a bőrükre :)
2016. jún. 16. 17:54
 26/37 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom akkor édesapám se intelligens a 3 diplomájával és a doktori végzettségével :)
2016. jún. 19. 18:42
 27/37 A kérdező kommentje:
Édesapád tanult ember. Az intelligencia nem tanulható, hanem adottság. Nem tárgyalnék vele szivesen komoly ügyben, ha tele van tetoválva, az biztos.
2016. jún. 19. 19:28
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
lol
2016. jún. 20. 00:09
 29/37 anonim ***** válasza:
Sehogy! A tetoválás egyre elfogadottabb,mindenki azt varrat magára,amit csak akar.Amúgy én sem vagyok tetovált,és nem is leszek.
2016. júl. 11. 10:11
 30/37 anonim ***** válasza:
79%

Lol, remélem az orvos aki az életed mentené meg tetovált lesz. Meg a szervdonorod és az ápolóid is a mentősöket beleértve, megnézném hogy akkor is azt mondod nekik hogy hagyjanak az út szélén haldokolni de hozzád tetkós nem érhet.

Tudod, fel van nyírva a hajam, vörös is, feketében járok, bakancsban, soha senki se mondta rám hogy bűnözőnek nézek ki mert.... nem úgy nézek ki, de mostantól biztosan annak fognak gondolni ha megtudják hogy a lapockámon van egy 2cm-es tetovált lábnyom egy számomra nagyon kedves kisállatom emlékére, ettől tuti bűnözőnek fogna nézni olyan gangsta tetkóm van.

Amúgy ne gyere már azzal hogy "tetkó nélkül születtünk ezért nem szabad" pucéran születtél, nem tudtál járni és beszélni, akkor Isten azt se akarja hogy járjunk, beszéljünk és ruhákat hordjunk? Tudom most jön a szelektív vélemény hogy "de azt szabad mert... mert én azt mondom és mert sajt"

2016. júl. 11. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!