Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne visszaszoritani...

Hogyan lehetne visszaszoritani a tetoválást? Már irritáló a mennyisége. Szép, egészséges fiatalok bünöző külsővel. Meddig megy ez el?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 17:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
67%
Jah, hogy te hiszel a jóistenben. Van ahol ezért is lógnál, szóval jobban gondold meg, mikor önkényesen úgy döntesz, hogy érdemes vagy arra, hogy mások felett ítélkezz.
2016. jún. 14. 20:20
 12/37 anonim ***** válasza:
87%

Persze, minden embernek hozzád kellene alkalmazkodnia. Csak mert neked nem tetszik a tetoválás, senkin se legyen.

Mindenkinek a maga döntése, mit csinál a SAJÁT testével. Ha ők tetoválva, tele piercingezve, lila hajjal érzik magukat boldognak, akkor nem fognak miattad változtatni.

Törődj inkább a saját dolgoddal.

2016. jún. 14. 20:33
 13/37 A kérdező kommentje:
Én pl. nem fogadnám el egy tetovált szakács ételét, egy tetovált orvos kezelését stb... Ja, hogy az orvosok nincsenek tetoválva???.... vajon miért is? Talán az intelligencia is bejátszik?
2016. jún. 14. 20:40
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
Sajna neked nincs intelligenciád.
2016. jún. 14. 20:47
 15/37 A kérdező kommentje:
Ezzel le is zárhatjuk.
2016. jún. 14. 20:55
 16/37 anonim ***** válasza:
29%

Egyet értek veled ebben a tetkó témában, mondjuk nem úgy hogy tetkós szakács ételét nem enném meg vagy ilyenek nálam ez annyiban merül ki hogy tetkós lányt nem tudnák elképzelni:)

Én sem csináltatnák azért mert hülyeségnek tartom meg divatnak.... és azért az ember jobban bízik egy sima bőrűben mint egy agyon tetováltban:)

2016. jún. 14. 21:03
 17/37 anonim ***** válasza:
91%
Én pedig ismerek tetkos orvost is:D csak a hátán van, ahol nyilván nem látszik munkaidőben. Az intelligencia nem attól függ h van-e tetovalasod vagy nincs, mint ahogy a saját peldadon is lathatjuk.
2016. jún. 14. 21:22
 18/37 anonim ***** válasza:
86%

Kórházban dolgozom és több tetovált orvost is ismerek.

Az intelligens ember nem ítélkezik a külső alapján. Ha az orvosok annyira előítéletesek lennének, mint Te, akkor elég hamar felfordulnál a kezük közt. Szerencsére a legtöbb ember nálad értelmesebb.

2016. jún. 14. 21:38
 19/37 anonim ***** válasza:
58%
én is ismerek tetovált orvost. akkor az nem intelligens? vagy a bohócdoktorok? azokat is el kellene tiltani, mert piros orral es bohócjelmezbe próbálják felviditani a beteg gyerekeket? és láttam egy dokumentumfilmet motoros bandából kilépett agyontetovált férfirol, aki felszentelt papként járta new york sikátorait és a kábítószeresek, csavargók között hirdette Isten igéjét.
2016. jún. 14. 21:48
 20/37 Sunshinedoll ***** válasza:
29%
FORDULJ EL! Ahogy elfordulsz akkor is, ha éhezőt látsz az utcán, vagy igazságtalanságot, vagy ha odamegy hozzád egy hajléktalan pénzt kérni. Fordítsd el az a szép buta fejedet, és meg van oldva :))
2016. jún. 15. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!