Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudom visszaszorítani...

Hogyan tudom visszaszorítani a kezdődő pattanást?

Figyelt kérdés
Az egyik orcámon kezd kijönni egy pattanás, már piros és egy picit púpos, de nem igazán fáj, már két napja kezd kijönni. Nagyon gyorsan vissza akarom szorítani valahogy, az egész arcom tiszta sebes most, nem hiányzik mégegy pattanás, aminek utána hosszú hónapokig megmarad a helye (igen, nekem még vannak őszről megmaradt hegek is, nem is egy az arcomon). Szóval tudnátok valamit házi praktikát, ami visszaszorítja teljesen?

2016. máj. 4. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Jegelés, fogkrém.

Ne nyomkodd ki, és akkor nem lesz utána heg.

2016. máj. 4. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Jég, méz, teafaolaj.
2016. máj. 4. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Házit nem. Miért nem normális krémekkel oldod meg, hogy ne maradjon nyoma?
2016. máj. 4. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem gyűlik ki attól még betokosodhat,ha ilyen a bőröd,kozmetikus.Ő ajánl neked terméket.
2016. máj. 5. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Tervezem, hogy elmegyek kozmetikushoz... Csak mostanában egy szabad percem sem volt.
2016. máj. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!