A Pattanást ki lehet nyomni? Vmi Házi technika h elmuljon?
Figyelt kérdés
Mutternek nagyon jukacsos az arca meg faternak is de faternak nem volt csak miota mutterel eggyütt éltek és azt mondta fater mer nyomkodta mutter ki a pattanásokat és jukacsos lett a bőre. Most ki dzabad nyomni vagy nem?2016. ápr. 30. 11:39
1/4 anonim válasza:
Nem nagyon lenne szabad nyomogatni, nekem a kozmetikus azt mondta, hogy ne nyomogassam, mert begyullad még jobban! Méz, joghurt, citrom- nekem a citrom vált be a legjobban.
A mézet és a citromot akár össze is keverheted ;)
2/4 opened paradise válasza:
Márpedig ha olyan akkor ki kéne. A genny nem fog elpárologni...
3/4 anonim válasza:
Óvatosan utána fertőtleníteni kell.
4/4 anonim válasza:
Van tuti módszerem, 2 nap alatt eltűnik teljesen. Először is akkor lehet nyomni, ha minden tiszta. A kezed, az eszközök, az arcod. Nem elég vízzel lögybölni, betadin a legjobb. Csak akkor lehet nyomni, ha van közepe, amikro még csak duzzanat akkor nem, akkor csak betadinal szoktam kenegetni, az néha leviszi. Ha van közepe, akkor veszel egy kis tűt és óvatosan kiszúrod ott ahol a genny van. kinyomod, biztosra menve hogy minden kijött ami ki tud jönni. Ekkor megint bekened betadinnal jó vastagon. Ezt frissíted néha és ha nem maradt benne semmi egy éjszaka alatt akár elmúlik a nagyja. Ha maradt hegg de már gyulladás nincs mert akkora volt a pattanás, akkor körömvirág krémmel lehet kenni, az gyorsítja annak a lejövetelét. Lehet nyomni, csak ésszel kell. Ha viszont rengeteg van, nem csak 1-2 akkor érdeme bőrgyógyászhoz fordulni, mert arra már ez a módszer nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!